Pogledaj joj u oci druze,SLOMIO SI JE…

Pogledaj joj u oci druze,SLOMIO SI JE…

14. Marta 2018 Off By Luca

Ona ce reci da je snazna ali dusa ce moj plakati.Smejace se na sabv glas,bice divno obucena i nasminkana,privlacna  i zavodljiva i svaki ce muskarac da se okrene za njom i da je pozeli.Ona ce slagati da je dobro i da je srecna i da joj sve ide kako treba.Slagace da je ostvarila sve svoje sne,da je pronasla muskarca koji ume da je voli najjace na svetu i da je srecna sa njim.

Reci ce da je tebe prebolela,da si joj drag jer  imate zajednicku proslost,ali da joj do tebe ipak nije stalo.Reci ce da je mozda sve sa vama bila greska i pozelece ti srecu sa njom.

Neces je videti kako place i nece  ni slucajno pokusati da te na bilo koji nacin povredi.Bice snazna i smejace se jer je takvim zenama u krvi to da budu ponosne i da niko ne zna kako se one zapravo osecaju.

Nece ti odati sta joj je na dusi vec ce te  ubediti da je ona sasvim zadovoljna zena,jer izgleda lepo,smeje se na sav glas i vidis da joj drugi muskarci prilaze.Ona ce i mozda sve odbiti,ali je jasno da je  drugi pol lud za njom,jer ona napokon zna koliko vredi i ona nikome  ne da da je zeza i da je vise  gazi jer joj je vise muka od toga da svi prekasno shvate kolika je njena vrednost.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2