POCELA je VLADAVINA VAGE – evo kakva vas sudbina ceka u narednih mesec dana!

POCELA je VLADAVINA VAGE – evo kakva vas sudbina ceka u narednih mesec dana!

26. rujna 2021 Off By Dejana

 OVAN

Dok traje vladavina vage znajte da je sve moguce kada ste vi  u pitanju.  Da ce ovo biti period tokom kojeg cete dobiti sansu da se uverite da je jednom lavu stalo do vas. Ako ste spremni za nove ljubavi znajte da  je sada savrsen period za to.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste vi neko ko ce  u ovom periodu iskreno uzivati. Stalo vam je do jedne device  i nema sumnje da bi trebalo da joj to i kazete.

Jako su male sanse da vas odbije,a cak i da se to des bar cete znati da ste pokusali i da treba da krenete dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Sve je kako bi i trebalo da bude. Prija vam to sto  znate da  ste voljeni i da imate nekog na koga mozete da se oslonite.

Nemojte zanemariti glas svog razuma    ipak, za svaki slucaj.  Ne smete dozvoliti da budete  slepi od ljubavi.

 

RAK

Naredni period ce biti vrlo zanimljiv. Mozemo da kazemo da  ste bas vi znak koji ce uzivati vise nego bilo  koji drugi. Smesi vam se vrlo lep ostatak vladavine vage. Samo se prepustite i  uzivajte u onom sto imate.

 

LAV

Konacno ste srecni. Zapravo,konacno je sve onako kako bi i trebalo da bude. Stalo vam je do jedne vage  i ona   pokazuje da oseca isto prema vama. Niko srecniji od vas sada kada  znate da ste voljeni. Uzivajte u narednim danima. Ljubav  ce vam dati snagu za sve.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da nema sumnje da postoji jedan rak koji vas voli.

Ali, ono sto je cinjenica jeste da on sada nije spreman da vam prizna svoje emocije. Zeli da jos jednom razmisli o svemu jer zna da ste vi jos uvek povredjeni zbog neke bivse ljubavi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2