Pametna zena NE OPRASTA i NE POPUSTA,ona digne glavu i NAPUSTA!

Pametna zena NE OPRASTA i NE POPUSTA,ona digne glavu i NAPUSTA!

5. März 2018 Aus Von Luca

Mogla sam vecno da prasam i da se vecno nadam da ce se nesto promeniti

Da vecito sanjam i cekam bolje dane i da mislim da ces jednom biti onaj stari i da je sve ruzno sto dozivljavam sa tobom samo faza i da nece dugo trajati.Da cutim na tvoje uvrede i da ti prastam jer znas zena koja ostavi  je luda i glupa i uvek je ona kriva.

Musko je musko i  zna se ko vodi glavnu rec,na zeni je da cuti i trpi.

To si od mene ocekivao i to si od mene zeleo ali proslo je.

Shvatila sam da toliko toga ne zasluzujes i da nisi vredan toga da mi suze liju i da prastam nekome ko oprostaj nije zasluzio.

Uvek i iznova i iznova,da cutim kada me vredjas i kada se ponasas kao da sam ja neka igracka  a ne zena.Da me uzmes kada hoces i kada hoces ostavis i da ides  gde hoces i sa kim hoces i dodjes kada hoces

To se danas ocekuje od zene.Da bude zena i majka i ljubavnica ali i sluskinja.

Ja to odbijam biti jer nisam od onih koje iko moze gaziti i zato smo sada tu gde jesmo.I da klecis i molis i da postanes drugi covek i rodis se jos jednom  ja ti vise nikada ne bih dala srce u ruke jer si ga imao i sa njim se igrao.

Ja prastam kao niko na svetu ali kada resim da odem to je za mene ispricana prica i definitivan kraj a sa tobom sam kraj  oznacila i stavila tacku od koje ne zelim i necu da pravim jos dve i da pravim nastavke. Nisi vredan.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2