OVOG  VIKENDA: Ovan moze da se POSVETI SEBI,ali BIKA OCEKUJU PROBLEMI…

OVOG VIKENDA: Ovan moze da se POSVETI SEBI,ali BIKA OCEKUJU PROBLEMI…

23. listopada 2020 Off By Dejana

Zvezde otkrivaju znacima zodijaka koja će im dešavanja obeležiti predstojeći vikend…

OVAN

Dragi ovnovi, vikend vam neće doneti nikakva bitnija dešavanja. A upravo zbog toga ćete vi tokom vikenda imati mnogo vremena kako za odmor, tako i za razmišljanje. Vi bi pre svega vikend trebali iskoristiti za razmišljanje, jer vi neke odluke prosto morate doneti ma koliko da ih odlagali.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

 

Dragi bikovi, vi baš i nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima tokom vikenda. A vi nećete moći da budete zadovoljni zbog toga što vas pre svega očekuju problemi. Vama će se tokom celog vikenda dešavati loše stvari i zbog toga ćete imati razloga za nervozu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend će vam doneti kako mir, tako i sreću. Pre svega vas tokom vikenda problemi ne očekuju i vi ćete zbog toga vikend provesti u veoma lepom raspoloženju. A vama će vikend svakako obeležiti jedno veoma lepo ljubavno iznenađenje.

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom vikenda imati razloga za nervozu. Prvo će vaša voljena osoba učiniti nešto nepromišljeno i sa tim postupkom će vam naneti tugu, a vas posle toga očekuju i neke neočekivane poslovne obaveze zbog kojih će vam takođe biti teško.

LAV

Dragi lavovi, vama će se tokom vikenda ukazati prilika da rešite jako mnogo problema, a naravno da tu priliku trebate iskoristiti što je moguće više i bolje. Prvog dana vikenda ćete vi moći da rešite brojne poslovne probleme, dok ćete posle toga biti u prilici da rešite i ljubavne probleme.

DEVICA

Drage device, vi ćete predstojeći vikend provesti u zdravlju i sreći. Vama vikend neće doneti nikakve razloge za zabrinutost. Čak naprotiv, vama će se prosto tokom celog vikenda dešavati lepe stvari sa kojima ćete moći da budete zadovoljne.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2