Ove tri dame Zodijaka IMAJU NAJBOLJU,neiskvarenu DUSU!

Ove tri dame Zodijaka IMAJU NAJBOLJU,neiskvarenu DUSU!

7. April 2018 Aus Von Luca

RAK

Ako postoji osoba na  svetu koja moze da oprosti ono sto je  neoprostivo onda je to osoba rodjena u znaku RAKA.Ona je jednostavno neko cija je dusa velika kao nebo i koja smatra da svakom treba dati drugu sansu a kada da drugu onda na red dolazi  treca,nakon trece cetvrta i tako u nedogled.

 

Ova dama je toliko dobra da se moze reci da je naivna jer u svakome samo dobre osobine trazi i vidi i moze se reci da joj je srce prosto toliko dobro da je spremna na mnogo toga pa  cak i na ono nemoguce za ljude koje voli.

Ona nije glupa pa da ne vidi da je neko koristi ali je  njena zivotna parola da nauci sta znaci biti dobar covek i da kroz zivot to samo i  bude ma koliko to bilo tesko.

Cak i kada zna da neko ima stotinu mana a samo jednu vrlinu ona ce ga  opet  gledati i postovati zbog te jedne vrline.Nje nikakvo cudo to sto je ova dama zapravo andjeo cuvar ljudi koje najvise voli zato sto je usled svoje ogromne lude ljubavi i zbog svoje ciste duse spremna da oprosti svakome ko joj je noz u ledja zabio i da mu pruzi ruku i da drugu sansu. Prvo zato sto misli da se nece ponoviti da je povredi a drugo zato sto  smatra da se sve u zivotu vraca i placa i ona se nada da ce se njoj vratiti ono sto je dobro uradila a toga je zapravo veliki spisak.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2