OVAN: Stavite AKCENAT na STRAST u odnosu i DOŽIVEĆETE veliko IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA očekuje SUSRET sa BIVŠIM PARTNEROM!

OVAN: Stavite AKCENAT na STRAST u odnosu i DOŽIVEĆETE veliko IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA očekuje SUSRET sa BIVŠIM PARTNEROM!

5. kolovoza 2020 Off By Jovana

VAGA

Pre svega budite i više nego realni i jasni kada je u pitanju odnos koji imate. Nema potrebe da po svaku cenu opravdavate postupke voljene osobe. Jer na taj način svakako da neće postići ništa dobro za vaš odnos. I u tom smislu nećete biti bolje i nećete se osećati srećnije.

ŠKORPIJA

Da biste na pravi način zadržali voljenu osobu pored sebe morate da pokažete dosta više razumevanja i tolerancije. Morate u tom smislu da pokažete da ste osoba koja može da razume određene promene. I da vam nije problem da nekada sebe stavite u drugi plan.

STRELAC

Jasno je da u poslednje vreme istinski varirate sa raspoloženjem. I da u tom smislu nikao ne možete da dođete do nekih zaključaka. Jer ništa nije toliko teško da biste se vi loše osećali. Zato pokušajte da nađete pravi uzrok vašeg trenutnog stanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Osobe u ovom znaku zodijaka malo smanite igre u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da budete i više nego jasni i temeljni. Budite oni koji će neke stvari preuzeti u svoje ruke. I koji će pre svega pokušati da ustabili odnos koji je i više nego perspektivan.

VODOLIJA

Situacije koje stvaraju neprijatnost u odnosu sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete. Pokušajte da te situacije svedete na minimalan nivo. I da budete pre svega osoba koja želi mir. I koja nema ni najmanji razlog da forsira nerealne priče.

RIBE

Postavite zajedničke želje i ciljeve. Pokušajte da partnerom u potpunosti da razvijete odnos. I da budete osoba koja neće imati problem na kompromis.

Stranice: 1 2