OVAN: Stavite AKCENAT na STRAST u odnosu i DOŽIVEĆETE veliko IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA očekuje SUSRET sa BIVŠIM PARTNEROM!

OVAN: Stavite AKCENAT na STRAST u odnosu i DOŽIVEĆETE veliko IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA očekuje SUSRET sa BIVŠIM PARTNEROM!

5. kolovoza 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da svoje umeće strasti stavite na prvi plan. Pravo je vreme da maksiamlno pokažete sve svoje prednosti. I da u tom smislu voljenoj osobi dokažete i pokažete svoju ljubav. Pravo je vreme da doživite veliko iznenađenje.

BIK

Bikovi, dobro se pripremite jer pred vama je svakako i više nego turbulentan period. Period u kojem se na velika vrata vraća stara ljubav. Ljubav koja u vama nikada nije uvenula. I nešto zbog čega se uvek osećate nestabilno. Zato je pravo vreme da slušate isključivo svoje srce.

BLIZANCI

Ukoliko istinski želite da promenite neke navike kod partnera. Navike koje vama ni najmanje ne prijaju. I koje u tom smislu mogu dosta da ugroze vaš odnos. Pa ukoliko ste i više nego odlučni u svemu tome. Pokažite svoju lukavost na pravi način i dođite do cilja.

RAK

Pokušajte na pravi način da se opustite i da ugodite sebi. Pokušajte u tom smislu da se maksimalno zabavite. I da u potpunosti sebi dozvolite lude avature. Jer na taj način ćete svakako moći u potpunosti da se napunite pozitivnom energijom.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Partner od vas sada očekuje potpunu posvećenost i blizinu. Zato ukoliko imate iskrene i čiste emocije. I ukoliko su vaše namere i više nego jasne. Pokušajte u potpunosti da se predate emocijama. I da se vodite sopstvenim osećanjima i samim instiktom.

DEVICA

Sasvim ste spremni na nova upoznavanja i druženja. Osećate da bi vas u potpunosti pokrenule nove promene i iskušenja. Zato sebi dozvolite neke određene avanturice. Avanturice koje će vas svakako u potpunosti opustiti i rasteretiti.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2