OVAN, RAK I DEVICA su osobe koje NE PODNOSE LAŽI! Oni cene samo ISKRENOST!

OVAN, RAK I DEVICA su osobe koje NE PODNOSE LAŽI! Oni cene samo ISKRENOST!

30. rujna 2020 Off By Jovana

Ne postoji situacija u kojoj bi se laž nekako mogla opravdati ili shvatiti kao logičnom pojavom!

Pre svega, jako je bitno znati da istina kada tada izađe na površinu. I da laž može samo trenutno na neki način da smiri čitavu situaciju. Ali ti svakako nije nešto što će u budućnosti dati bilo kakve pozitivne rezultate. Sa druge strane laž je pojava koja ni po kojem segmentu ne može da se opravda. Bez obzira na sve, jao je bitno da u životu postupate potpuno otvoreno. Jako je bitno da uvek i u svakoj siuaciji stojite iza svojih postupaka i svojih reči. Jer samo na taj način bićete sigurni u sve ono što kažete. I u sve ono što uradite na bilo koji način. Uvek ćete zračiti i pleniti sigurnim i jakim stavom. Jer ćete pre svega biti čisti i iskreni ispred sebe.

Svakako, po samoj prirodi osobe se razlikuju međusobno. I postoje one osobe koje laž na neki način mogu da podnesu. Osobe koje nemaju toliko striktan i jasan stav prema tome. U nekim situacijama čak mogu da misle da je laž i opravdana. Pa možda čak i bolja opcija u odnosu na istinu. Ali na kraju sve dođe na početak. Jednostavno kada tada ljudi shvate da laž ništa dobro ne može da donese. I da laž sa sobom nosi samim tim mnogo problema. Zato je jako bitno biti iskren i otvoren bez obzira na sve.

U nastavku pročitajte koji ZNACI ZODIJAKA nikada ne praštaju LAŽ!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka su uvek i više nego otvrene i jasne. To su osobe koje u samim odnosima postavljaju jasne principe na početku. I samim tim jasno stavljaju ljudima do znanja da laž i izdaju ne praštaju. Prosto ne postoji situacija u kojoj oni odstupaju od svog stava. I smatraju da je laž nešto što je i više nego teško i razočaravajuće za jedan odnos. A kada se rvi put pojavi, javljaće se uvek.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2