OVAN: Pokažite EMOCIJE, voljena osoba vam je ODANA! BLIZANCI: Svaki PROBLEM rešite na VREME, ne odlažite SITUACIJE koje su NEIZBEŽNE!

OVAN: Pokažite EMOCIJE, voljena osoba vam je ODANA! BLIZANCI: Svaki PROBLEM rešite na VREME, ne odlažite SITUACIJE koje su NEIZBEŽNE!

26. Marta 2020 0 By Jovana

OVAN

Ono što je verovatno jeste da ste i više nego napeti. A da pritom zaista nemate nikakav razlog da se tako osećate. Jer pre svega voljena osoba vam je posvećena viđše nego ikada pre. I sada je jedino bitno da i vi pokažete sigurnost i da ste pre svega zaljubljeni.

BIK

Morate na pravi način da razlikujete sve mogućnosti i informacije koje dolaze do vas. Jer pre svega nema potrebe da sve doživljavate previše lično. Nešto je nerealno i vi na to baš tako i treba da gledate. Nema potrebe da po svaku cenu u sve ulazite sa emocijama.

BLIZANCI

Uzmite stvari u svoje ruke i svaku problem rešite baš onda kada i treba. Jer kada odlažete stvari se samo komplikuju. I na taj način dodatno opterećujete sebe i ljude oko sebe. Vi najbolje možete da prepoznate pravi trenutak da sve iznesete i dođete do rešenja.

RAK

Potrebno je da i vi pokažete da ste iskreno spremni da pristanete na kompromis. I da samim tim pokažete toleranciju i požrtvovanost. A to je moguće samo ukoliko su vam stvari u glavi kristalno jasne. I ukoliko ste sigurni u svoje emocije i svoje namere koje imate.

LAV

Probajte na veoma zabavan i inspirativan način da pristupite emoitivnom partneru. I da na taj način unesete promene u svoj ljubavni život. Jer to je pravi način da vezu pre svega osvežite. A i da svoju ljubav podignete na znatno viši nivo.

DEVICA

Jako je bitno da pokažete da verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Ukoliko vam se iskreno dopada određena osoba to i pokažite. Nema potrebe da se i dalje držite po strani. I da budete i više nego distancirani i rezervisani.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2