OVAN: Ostavite PROBLEME iza SEBE i pronađite UNUTRAŠNJI MIR! Dok ovaj ZNAK ZODIJAKA upoznajte SPOTANO SRODNU DUŠU!

OVAN: Ostavite PROBLEME iza SEBE i pronađite UNUTRAŠNJI MIR! Dok ovaj ZNAK ZODIJAKA upoznajte SPOTANO SRODNU DUŠU!

13. siječnja 2021 0 By Jovana

OVAN

Ostavite probelem koje trenutno imate iza sebe. I budite osoba koja će pre svega raditi na sebi. Osoba koja će se u potpunosti posvetiti svojim potrebama i željama. I samim tim biti i više nego jaka i savesna. Osoba koja pokušava na pravi način da pronađe unutrašnji mir.

BIK

Bik, sasvim spontano i slučajno srešćete osobu koja će vam odmah privući pažnju. Upoznaćete osobu koja je pre svega dosta slična vama. I koja je veoma pristupačna kada bste vi u pitanju. I u odnosu na sve to jako je bitno da ne sakrivate svoja osećanja i same emocije.

BLIZANCI

Očekuje vas novo i veoma zanimljivo poznanstvo. Očekuju vas stvari koje su i više nego lepe i uzbudljive. Kroz to poznanstvo ćete pre svega sagledati dosta novih segmenata života. I iz čega će se uz velike prepreke pojaviti i više nego iskrene simpatije.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Veoma ste zadoovljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Veoma ste zadovoljni sa svim onim što se dešava između vas. I u tom smislu je i više nego bitno da pokažete kako se osećate i partneru. I da b+mu jasno stavite do znanja neke stvari.

LAV

Imate jasan problem u komunikaciji sa voljenom osobom. I sa tim u vezi jasno je da sam brak prolazi kroz emotivnu krizu ili sama veza. I u odnosu na to pokušajte da poboljšate pre svega odnos koji imate. Da ga znatno više opustite i samim tim učinite otvorenijim.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka nema potrebe da pred voljenu osobu postavljate nerealne zahteve. Nema potrebe da se ponašate nadmeno. Jer na taj način sigurno nećete ništa specijalno postići. I sa tim u vezi odnos ćete učiniti znatno nestabilnijim.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2