OVAN: Očekuje vas POVRATAK STARE ljubavi! A ovaj ZNAK ZODIJAKA OTKRIVA RAZLOG ljubavnih PROBLEMA!

OVAN: Očekuje vas POVRATAK STARE ljubavi! A ovaj ZNAK ZODIJAKA OTKRIVA RAZLOG ljubavnih PROBLEMA!

18. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje jedno veoma veliko iznenađenje. Sasvim slučajno i neočekivano vam dolazi stara ljubav. I to na velika vrata. Bićete i više nego iznenađeni i u čudu. Zato je jako bitno da dobro razmislite i rešite neke stvari u glavi.

BIK

Već duže vreme znate da u odnosu sa osobom imate određeni problem. Ali do sada nikako niste mogli da razumete šta je razlog svega. I zašto je neka situacija kod vas postala učestala. Međutim dogodiće se momenat u kojem će vam sve biti i više nego jasno.

BLIZANCI

Ukoliko imate osećaj da više ne posedujete ista osećanja. I da prosto u tom smislu kod vas stvari stoje drugačije. Da se u vama u suštini sve promenilo. I da prosto baš iz tog razloga treba da preuzmete stvari u svoje ruke. I da donsete i više nego jasne odluke.

RAK

Rak, jako je bitno da pre svega slušate svoje srce i svoja osećanja. Nema potrebe da se iz bilo kog razloga opterećujete. I da sebe uskraćujete pravog i veoma lepog zadovoljstva. Jer to je nešto što će vas u životu svakako pokrenuti i motivisati.

LAV

Sa voljenom osobom u budućem vremenskom periodu doživljavate idilične trenutke. Doživljavate i više nego jake emocije i strastvene momente. I sasvim je jasno da će vas sve to dodatno zbližiti. I da će vas sve to još više povezati kao par.

DEVICA

Morate da znate da u nekim situacijama istinski postupat ishitreno. Istinski dovodite sam odnos u veoma nepovoljan položaj. A da pritom toga niste nikako ni svesni. Pa u tom smislu jako je bitno da povedete računa o svojim postupcima. I da pre svega malo bolje razmilite.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2