OVAN i STRELAC:  NIKADA ih  nije lako OSVOJITI, ali oni ce te LUDO VOLETI!

OVAN i STRELAC: NIKADA ih nije lako OSVOJITI, ali oni ce te LUDO VOLETI!

27. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Osoba rodjena u ovom znaku je neko ko je navikao da bude privlacan suprotnom polu i oko njega uvek ima osoba koje ga potajno zele za sebe

Ovnovi su veoma  privlacni i zato stalno imaju nove prilike za flert i zapravo uvek imaju mnogo prilika za ljubav,ali  i mnogo veza u zivotu.

Oni se u zivotu zaljube najvise dva puta a kada dodje do toga onda daju sve od sebe da ta veza opstane.

Da bi osvojio osobu rodjenu u ovom znaku ti moras da  budes veoma iskren i veoma uporan i moras da mu dokazes da ti nije samo stalo do toga da se sa njim zabavis nego da zelis pravu ljubav jer oni toliko prilika za flert imaju da im se takve osobe gade.

Ovan zeli nekoga kome ce moci u svakom trenutku da veruje i na koga ce moci da se osloni cak i kada mu je najteze a takvu osobu nikada nije lako naci.

Ovan svoje srce nikada nece lako dati i moraces mnogo da se potrudis ako zelis da ga osvojis,ali ako ti to uspe onda imas pravo da se radujes najvise na svetu jer ce Ovan osobi koja ga usreci vratiti duplo.

On ce ti svoje srce i svoju dusu dati na dlanu,cuvace te i pazice i nece postojati nista na svetu na sta on nece   biti spreman samo da vidi osmeh na tvom licu.Ljubav ovog znaka je velika i dragiocena i vredna je svega,i zato ako uspes  osobu rodjenu u ovom znaku da osvojis onda daj sve od sebe da je usrecis i budi siguran da ce ti uzvratiti duplo  i da ce ti pruziti srecu o kojoj si samo mogao da sanjas.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2