Ovan ce se PRVI put zaljubiti sa 16.godina,Blizanac sa 19,a evo koji znak se zaljubi samo jednom i zbog toga VECNO PATI…

Ovan ce se PRVI put zaljubiti sa 16.godina,Blizanac sa 19,a evo koji znak se zaljubi samo jednom i zbog toga VECNO PATI…

20. veljače 2018 Off By luca

DEVICA

Device su stidljive i nisu sklone velikim izazovima i avanturama.Zato vecina pripadnika ovog znaka ima obicno dve velike ljubavi,a prva im se desi negde oko 16 godine i mnoge ove osobe   imaju sa tom osobom jednu  dugu i stabilnu vezu jer te emocije obicno budu obostrane ali retko kada ostanu sa njom za ceo zivot.

 

VAGA

Vage uvek tesko donesu odluke,ali su tako neodlucne i po pitanju ljubav.Prva im se ljubav koja se moze karakterisati kao ozbiljna obicno desava oko 17 godine ali u velikoj vecini slucajeva ova ljubav ostaje samo na simpatiji jer ne bude obostrana  tako da Vage  najcesce zbog toga pate.

 

SKORPIJA

Ovo je znak koji se obicno jednom u zivotu zaljubi i ta ljubav je ono sto ce je celog zivota potajno muciti i boleti.Svaku drugu ljubav ce porediti sa onom prvom i svesni toga da nikada nijedna ljubav nece biti kao prva.

 

STRELAC

Strelcevi ce se prvi put jako rano zaljubiti jer su oni avanturisti i svasta ce nesto zeleti da dozive i prozive u zivotu.Nemojte od njih uvek ocekivati da vam budu verni jer ce do toga doci samo onda kada se prvi put iskreno zaljube,a to ce biti tek oko 20. godine.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3