Ovan ce se PRVI put zaljubiti sa 16.godina,Blizanac sa 19,a evo koji znak se zaljubi samo jednom i zbog toga VECNO PATI…

Ovan ce se PRVI put zaljubiti sa 16.godina,Blizanac sa 19,a evo koji znak se zaljubi samo jednom i zbog toga VECNO PATI…

20. Februara 2018 Off By Luca

OVAN

Vecina pripadnika ovog znaka ce se prvi put zaljubtiti sa 16.godina.Ovo ce za vecinu njih biti jedna lepa ljubavna romansa koja bi mogla  trajati duze nego sto je inace uobicajeno za  prve ljubavne veze.Naravno da ovo nece biti  jedna od onih ljubavi koje ce trajati celogh zivota jer Ovnovi uvek imaju vise od jednog partnera.

 

BIK

Bikovi nisu neko ko  je sklon  izazovima i oni su vise za mirne luke.Zato se ove osobe uglavnom prvi put snazno i iskreno zaljube oko svoje 17. godine i to obicno bude osoba koju nikada u svom zivotu ne mogu da prebole,i sve druge partnere porede sa prvom ljubavlju.Dugo nakon raskida pate i nadaju se pomirenju ali do njega nikada ne dodje.

 

BLIZANCI

Blizanci  imaju mnogo partera,odnosno vise veza u svom zivotu ali se prvi put  u vecini slucajeva ozbiljno  zaljube sa svojih 19.godina.Ovo je prva ljubav koju oni   iskreno zavole u vecini slucajeva,ali im nije sudjeno da sa tom osobom ostanu celog zivota.lpak im ona zauvek ostaje u srcu.

 

RAK

Rak ce se prvi put ozbiljno zaljubiti sa svojih 18. godina.I dace sve od sebe da tu osobu sacuva i zadrzi kraj sebe jer je Rak poznat kao veliki romanticar i on prosto sanja i masta o jednoj velikoj ljubavi koja nikada nece imati kraja.U odredjenim slucajevima se bas to i desi tako da nije retkost da prva ljubav osobe u znaku Raka ostaje i zadnja i jedina u zivotu.

 

LAV

Lavovi su ponosni i oni prosto uzivaju u menjaju partnera i  svakom ljubavnom izazovu.Dakle oni uvek imaju vise od jedne ljubavi ali se zapravo retko kada zaljube iskreno i  do bola,toliko da se bore za svog partnera svim silama.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3