OTKRIVAMO VAM ZNAKOVE KOJI TREBA DA VAM POKAŽU DA VAMA IPAK NIJE STALO DO NJEGA!

OTKRIVAMO VAM ZNAKOVE KOJI TREBA DA VAM POKAŽU DA VAMA IPAK NIJE STALO DO NJEGA!

6. veljače 2019 Off By Jovana

Često se ljudima dešava da ostanu u donosu u kojem nema nikakve emocije i hemije zbog toga što im je okej zajedno i dobro se slažu, ne uzimaju u obzir što oni gube sebe. Takođe se dešava da u takvim odnosima osoba ubedi sebe u stvar da je sve u redu između njih samo zato što joj je udobno pored te osobe na koju je navikla. Bez obzira na stvar koja ti se dešava na emotivnom planu treba da budeš dovoljno savesna prvenstveno prema sebi i da to prihvatiš. Takođe nije u redu da ostaneš sa nekim ukoliko ne postoje emocije sa tvoje strane tada si sebična, mada generalno ti možeš i da izabereš opciju da budeš u tom momentu sebična, ali svakako ćeš platiti cenu za to i treba da budeš spremna za to. Nijedna osoba u takvom odnosu neće biti srećna žena i voljena na pravi način, ukoliko se prepoznaješ u sledećim stvarima znaj da i tebi nije stalo do tvog partnera.

Ukoliko vam je vaš emotvni partner potreban samo za razmenjivanje nežnosti, a genralno i nije ti nešto zanimljiv u ostalim aktivnostima previše ti je dosadan postao i naporan. Ukoliko želiš da se lepo provedeš i oraspoložiš, nikada se nećeš setiti da njega pozoveš već ćeš pozvati svoje prijatelje, mislim ti ćeš i njega formalno pozvati alu ćeš se u sebi moliti da ne  ide sa vama.

Takođe ukoliko je vaš partner veoma dobar čovek, koji je veoma inteligentan i zaista dečko za primer,i to je razlog zbog koga se ti trudiš za taj odnos. Ali koliko god se ti trudila od toga nema ništa ukoliko tebi ne proradi srce i leptirići u stomaku kada ga vidiš, takođe osetiš da nema nikakve hemije među vama. Svakako ne treba da se zavaravaš u ovoj situaciji ti ne možeš u tom monetu da nekoga voliš samo zato što je dobar.

Nastavak telsza na sledećoj strani..

Stranice: 1 2