OTKRIVAMO OD KOJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA MOŽETE DA OČEKUJETE SVAŠTA UKOLIKO RASKINETE SA NJIMA! ZAGORČAĆE VAM ŽIVOT!

OTKRIVAMO OD KOJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA MOŽETE DA OČEKUJETE SVAŠTA UKOLIKO RASKINETE SA NJIMA! ZAGORČAĆE VAM ŽIVOT!

16. Januara 2019 Off By Jovana

Predstavljamo horoskopske znakove koji nikako i nikada neće hteti da pihvate činjenicu da njih neko ostavlja, to je jedna velika istina, njima nikada neće biti isto ukoliko se njihov odnos završi tako što oni raskinu ili druga osoba raskine sa njima. Još ukoliko imaju emocije prema tom partneru, on ih ostavi u stanju su da urade svašta, da u pravom smislu toj osobi zagorčaju život, ono što je sigurno tako lako ih neće ostaviti na miru. U nastavku teksta vam predtavljamo koji su to horoskopski znakovi..

  • BIK

Ukoliko vam je bivši emotivni partner ovog horoskopskom znaka, očekujte pakao. On će uvek smatrati da ima neko pravo nas, nikako vas neće ostaviti na miru, bukvalno će vas nekim svojim postupcima ubijati u pojam, ali to će mu i biti namera. Ukoliko je raskid bio zbog neke druge osobe, i vi ste nastavili emotivni odnos sa tom osobom, onda zaista sledi pakao, Bik ne preza ni od čega u tim momentima i učiniće sve, ali apsolutno sve kako bi stavio tačku na tu vašu vezu. Praviće vam takve zavrzlame, uhoditi vas, sobu sa kojom ste u vezi dovešće do ludila, i namera njegova do dođe do raskida će se ostvariti. Vama će život tada biti stalno u nekim trzavicama, ne znate šta možete da očekujete od njih, i to će sve biti do momenta do Biku se ne pojavi nešto novo, odnosno osoba sa kojom  će moći da nastavi dalje, do tog momenta će vas tosturisati jer neće moći nikako da prihvati činjenicu da vas je izgubio.

  • BLIZANCI

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku itekako ne odlaze mirnim putem, posle toga itekako vas olajavaju, predtavljaju vas kao najgoru osobu koju niko ne bi poželeo, to im je genralno i namera. Svako sve što budu radili, radiće itekako sves no, njima je tada primarni cilj da vas povrede. Ukoliko ste Blizacu u vašem odnosu poverili neku vašu duboku tajnu, u tim momentima će je iskoristiti protiv vas. Jednostavno, vaša intima će svima biti kao na tacnu, svakoj osobi koja tu bude htela da sluša. U momentima kada se njima poverevate, to izglada da se poveravate osobi koja vas nikada ni za šta na ovom svetu ne bi izadali i to jeste tako. Ali pošto su to ličnosti koje su jako nestabilne, u situacijama kada se osećaju ugroženim služe se sa svim i svačim.

Nastavak teksta na sledećoj strani..

Stranice: 1 2