Osobe rodjene u ova tri znaka su one koje vracaju veru u ”DOBRE LJUDE” jer sve sto predstavljaju Vaga, Lav i Ribe je prosto neverovatno i ”carobno…

Osobe rodjene u ova tri znaka su one koje vracaju veru u ”DOBRE LJUDE” jer sve sto predstavljaju Vaga, Lav i Ribe je prosto neverovatno i ”carobno…

4. Aprila 2018 Off By Anđelko

Neki znaci ne trebaju nista da urade a opet ce ih svi smatrati ”dobrim ljudima” jer jednostavno se dobrota kod njih primeti…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

VAGA

 

Osobe rodjene u znaku vage imaju strpljenja za druge ljude, mogu da sacekaju da se neka osoba promeni, da pokaze spremnost da promeni nesto sto nije radila kako treba, osobe rodjene u znaku vage veruju  dobrotu ljudi, veruju da je svaki covek dobar.

Vage ce svima pruziti priliku da isprave svoje greske, vaga ce svakoj osobi ukazati neko novo poverenje, ukazati ”drugu sansu” kako bi se neka osoba promenila, kako bi pokazala dobrotu.

To je sve zbog  toga sto osbe rodjene u znaku vage predstavljaju nesto ”neverovatno i carobno”, osobe rodjene u znaku vage jesu carobne i neverovatne, posto toliko dobrote oni mogu da pruze, posto toliko mogu da budu plemeniti.

Vaga nije znak koji moze da povredi nekoga, vage to ne cine, iako im se zna desiti da one same budu povredjene, ipak one ne zele da se promene.

Uvek se vage ponasaju tako da se primeti da im je stalo do drugih osoba,uvek vage postupaju sa mnogo dobrote, jer dobrota je ono cega ima najvise ”u srcu” vage. Nece se vage promeniti, one ce nastaviti da vracaju veru u ”dobre ljude”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3