Osobe rodjene u ova dva znaka su PRIJATELJI ZA PRIMER! Uvek ce vam pomoci,uvek ce vas ”cuvati” i nikada nece otici od vas!

Osobe rodjene u ova dva znaka su PRIJATELJI ZA PRIMER! Uvek ce vam pomoci,uvek ce vas ”cuvati” i nikada nece otici od vas!

15. Marta 2018 Off By Anđelko

Za neke znakove prijateljstvo je veoma bitno, ono im mnogo znaci, pa se prema njemu ponasaju odgovorno…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

 

PRVI ZNAK KOJI JE PRIJATELJ ZA PRIMER JESTE BIK :

 

Od bikova se uvek moze ocekivati mnogo, znak su koji apsolutno zeli srecu drugim ljudima, bik je znak koji svoju radost uvek deli sa njemu dragim ljudima.

Ali postoji nesto u cemu su bikovi najbolji, nesto u cemu stvarno znaju da se ponasaju, oni su najbolji u prijateljstvu.

Bik je prijatelj za primer, to svako moze da potvrdi, samo ako je iskrena osoba, posto je to prava i jedina isitna o bikovima.

Sto se tice osecanja bikova sve kod njih zavisi od situacije, nekada znaju da budu veoma mirni i tihi, ali isto tako ako primete da nesto  nije ”prevedno” bikovi ce odmah promeniti raspolozenje i pokazati svu svoju veliku energiju.

Ista takva situacija je u prijateljstvu za bikove, cesto znaju da budu mirni, da otvoreno razgovaraju svojim prijateljima, sa bikom se moze razgovarati o svemu, ali ako primete da njihov prijatelj ima neki veliki problem, bikovi ce pokusati sve samo kako bi pomogli svom prijatelju da taj problem resi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3