OSOBE cije ime pocinje na slovo D su RAZUMNE I ENERGICNE!

OSOBE cije ime pocinje na slovo D su RAZUMNE I ENERGICNE!

13. Marta 2019 Off By Jovana

Ako vase ime pocinje na slovo D rec je o veoma prakticnoj osobi. Ova osoba resava svoje probleme i zivotne situacije na sto jednostavniji nacin, pokusavajuci da ne komplikuje svoj zivot sa jos tezim resenjima i duzim.

Takodje rec je o osobama koje su izuzetno pouzdane i kojima se moze verovati. To odlicno znaju svi koji pored sebe imaju ovu osobu. Neobicna sila jednostavno ove osobe cine jako dobrim prijateljima, sagovornicima i osobama od velikog poverenja.

Veoma su energicne i to je jedna od njihovih vodecih osobina. Tolika kolicina pozitivne energije na jednom mestu ne ostavlja nikoga ravnodusnim.

Takodje krasi ih njihova razumnost. One pokusavaju da shvate sto drugi ljudi ne bi uspeli i uspevaju u tome. One ne sanjare o nemogucim stvarima, veoma su realne i razumne po tom pitanju i znaju sta su mogucnosti, sta snovi. Ali zato kada znaju da je nesto realno i moguce, a to zele, icice i glavom kroz zid da bi svoju zamisao ostvarile.

Takodje imaju osecaja i znaju da se solidarisu sa okolinom. Nije im tesko poslusati savet drugih ljudi, kao ni njihovu zelju. Osobe cije ime pocinje na slovo D tacno znaju kada treba da zajednickim snagama sa bliskim osobama postignu neki dogovor i ostvare cilj.Nisu svojeglave i misle i na druge ljude oko sebe. Vazno im je da vide osmehe i srecu na licima dragih ljudi, zato uvek neumorno ka tome i teze. Nikada ih necete videti da grade svoju srecu na tudjoj nesreci, jer znaju da ta sreca ne traje dugo, a ne bi ni dozvolili da drugim ljudima namerno nanose bol.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2