Osobama rodjenim u ovim znacima ISKRENOST NIJE JACA STRANA!

Osobama rodjenim u ovim znacima ISKRENOST NIJE JACA STRANA!

6. Aprila 2018 Off By Luca

BLIZANCI

Iako u principu osobe rodjene u znaku Blizanaca su iskrene i nisu neko ko ce se praviti  da je nesto sto  nije ima trenutaka kada su ovi znaci daleko od toga da  budu iskreni.

Oni se recimo odlucuju na laz onda kada je potrebno da zastite ljude koje vole ili kada istina koju nekom moraju reci je  nekako teska i bolna pa se odlucuju na slatku laz kako ta osoba ne bi bila povredjena.Cesto se kaju kada znaju da su bili neiskreni,da ne kazemo da su ispali lazovi,ali oni to u velikom broju slucajeva rade samo zato sto nece da nekog povrede i nista drugo.

Blizanac ruku na srce ne ume da slaze jer mu onda ociju pocnu sijati tako da cesto i ne izgovri laz kako treba a vec ce osoba koja ga dobro poznaje da shvati da on zapravo prica ono sto nije istina.

 

JARAC

Jos jedan znak Zodijaka koji se uglavnom smatra iskrenim ali je zapravo daleko od toga jer su Jarcevi toliko mudri i snalazljivi da su zapravo sjajni kao glumci i njima nije nikakav problem da slazu iz prostog razloga sto su neko ko ume da se snadje u svakoj situaciji.

Jarac laze samo onda kada mora ali u jos jednom i to vaznom slucaju,a to je kada pati zbog ljubavi jer on ne zeli da bilo ko vidi  njegov bol tako da tada do izrazaja dolazi njihova gluma,oni se naizgled iskreno smeju i niko ne bi ni pomislio da se ispod te maske osmeha krije   jedna tuzna i zabrinuta osoba koja u dubini duse gorko place zbog ljubavnih jada.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2