Oprostim ja svima, sve sto je do mene….A onda vidim ZIVOT im NE OPRASTA, jer on sve izmiri i zavrsi…

Oprostim ja svima, sve sto je do mene….A onda vidim ZIVOT im NE OPRASTA, jer on sve izmiri i zavrsi…

9. Marta 2018 Off By Luca

Ja imam veliko srce.

Srce koje ume da voli najvise na svetu.

Ja imam veliko srce i dusu kao retko ko i ponosna sam na to.

Za mene kazu da sam budala jer svima prastam i oprastam ali nije do mene.Takva sam kakva jesam iako me sve to preskupo kosta.Moja dobrota me je dovela do toga da budem razocarana u zivot.

Moja dobrota me je dovela do toga da me oni koj volim najvise i najludje najvise povrede i da mi bas oni zabiju noz u ledja,jer ja dajem uvek sve od sebe i zelim uvek i zauvek da budem dobar covek.To je moja zivotna parola i moja zivotna misija i to je sve ono sto zelim jer dobrota se uvek isplati.

Sa  njom nikada  ne mozes da izgubis jer se u zivotu kad tad sve  vrati, i mozda pravda jeste spora ali je i dostizna.

Ja oprostim svima ali im   ne dam da vise  budu deo moga zivota.

Ja ucin im svima ali ne dajem drugu sansu jer ja znam da onaj ko me je jednom povredio da ce me drugog puta i dokrajciti.Ja  ucinim svima i normalno da mi  bude tesko kada shvatim da retko ko ima ko ce da ucini meni.

Ali neka.Zivot  uvek svakome da po zasluzi pa ce tako valjda  nekada i meni i valjda ce mi se isplatiti sva ljubav koju sam osetila i svo dobro sto sam uradila.Ja necu prljati svoje ruke pokusavajuci da se osvetim onima koji su me povredili i zato cu se se samo nasmejati i pustiti da im zivot sve  vrati sam.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2