ONI SU KRALJEVI U LJUBAVI: JARAC, SKORPIJA  i LAV!

ONI SU KRALJEVI U LJUBAVI: JARAC, SKORPIJA i LAV!

29. Aprila 2018 Off By Luca

JARAC

Kada se pripadnik ovog znaka zaljubi on daje celog sebe da tu ljubav sacuva.Kod njega  ne postoje uslovi i nema toga sto ne bi uradio samo da ljude koje voli sacuva.

Cak ce i svoj ponos lako da proguta zato sto je njemu ponos vazniji od svega i ima ludu potrebu da osobu koju voli sacuva i da je osvoji  i pri tome  ne  bira SREDSTVO da bi dosao do cilja.Iako se to retko desava,Jarac je neko kome je izuzetno stalo do svog  ugleda,ali on je zbog ljubavi spreman da pogazi i ponos i svoj inat samo kako bi uspeo da  osvoji srce osobe do koje mu je iskreno stalo.

Ako nesto moze da mu slomi srce, to je onda cinjenica da osoba koju vole voli nekog drugog.U tom slucaju ne postoji nikakav nacin da njegovo srce bolno ne zaplace,jer  zbog ljubavi daje sve sto ima na svetu,i ljubav mu je prioritet.

Ako ti osoba rodjena u ovom znaku pokloni svoje srce onda mozes da budes siguran da ce to trajati do kraja zivota i da ce te drzati kao malo vode na dlanu.Jarac je neko ko zahteva postovanje,dakle samo nemoj nikada da ga lazes i sve ce biti  kao u najlepsem snu.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3