ONA JE VEOMA MIRNA, ALI U NJOJ SE KRIJE ŽENA ZMAJ… NE IGRAJTE SA SA NJOM!!!

ONA JE VEOMA MIRNA, ALI U NJOJ SE KRIJE ŽENA ZMAJ… NE IGRAJTE SA SA NJOM!!!

19. Decembra 2018 Off By Mirela

Kod nje ne prolaze umiljate fore da bi izbegli svoju veliku gresku. Riba kada vas precrta nema nazad! Brzo sazrevaju kao osobe, ako se i desavalo da su prelazile nekoj osobi preko mnostvo fresaka i gutale mnogo gluposti, nemojte misliti da ce se prica ponoviti. Vole da uvek na svojim freskama, tako da ako ste pronadjeni kao freska u njenom životu znajte da ste obrisani iz njenog vidokruga.

U ljubavi su veliki sanjari i skriveni romantici. Mnoge stvari vam nece priznati da bi volela da uradite, jer seti stav jake tebe, ali svaki vas iskren i romantican cin samo ce probuditi jaca i stabilnija osecanja. Budite otvoreni prema njoj i neka se pored vas oseti kao prava zena, zasticena, pre svega  sigurna. Budite pravi muškarac i zadrzacete je pored sebe. Nemojte da vas zbuni njena nezna pojava, iza te maske krije se jaka zena! A tek na sta je ta zena spremna da bi zaštitila svoje voljene osobe i sebe, niste ni svesni! Sa ribama se ne igra na kvarno, prljavim igracima rado pokazuje gde im je mesto i momentalno dobijaju slobodan let iz njihovih zivota, bez prava da se ikada vise vrate.

Ribe vas nece uvrediti bez argumenta, kod njih je svaka rečenica zasnovana na cinjenicama. Kao prijatelji veoma su verni i odani. Tesko je postati ribi istinski prijatelj, jer su veoma oprezne. Kada su u pitanju osecanja ovog horoskopskim znaka veoma je tesko saznati sta se zaista dogadja u njihovom srcu i glavi. Kakvu oni emotivnu borbu vode znaju samo posebne osobe u njihovom zivotu. Ako imate nekoga bliskog sebi u znaku ribe, cuvajte tu osobu, boljeg prijatelja i zastitnika nećete dobiti. Njihovi idealni partneri su u znaku vage, lava i strelca. Vi ste sklop mirnog, a kad treba temperamentni, romanticnog i zatvorenog tipa osobe, tihi, a glasni kada zelite nekoga da postavite na svoje mesto. Sanjari, a prevode realni kada su zivotne situacije u pitanju. VI STE POSEBNI, VAS ZODIJAK KAZE DA STE VI RIBA!

Stranice: 1 2