ONA JE VEOMA MIRNA, ALI U NJOJ SE KRIJE ŽENA ZMAJ… NE IGRAJTE SA SA NJOM!!!

ONA JE VEOMA MIRNA, ALI U NJOJ SE KRIJE ŽENA ZMAJ… NE IGRAJTE SA SA NJOM!!!

19. Decembra 2018 Off By Mirela

Ribe su poseban znak zodijaka. U ovoj osobi se krije pravi sklop osobina. Da, za njih vazi da su mirna, stalozene i povučena bica. Ali da li to daje za pravo da se bilo ko poigrava sa njima? Da li ste upoznali i drugu stranu ovog horoskopskog znaka?

Kao sto smo već naveli ribe su veoma smirene i stalozene osobe. Njihova neznanja i umiljata strana dovodi do osećaja da su bezopasne i povučene osobe. Ali da li je to uvek tako?

Nikada nemojte povrediti ribu, dozivecete neočekivane stvari od nje. Kada neko se usudi da ih izda i nasamari, ovo ljupko bice postaje osoba koja ce vam naplatiti za nanetu stetu. Kao zver koja brani svoje, tako ćete zapamtiti svaku ostrvu koju ste okrenuli na njenu stranu. Tada nema izgovora i laskanja, te fore ne prolaze. Veoma inteligentna i vise nego sto ocekujete, nece upiti ni jednu Vasu foru. Sve vraca kao bumerang, bez oklevanja. Da bi ribu izveli iz takta potrebno vam je mnogo, jer zaista ima visok prag tolerancije, ali sve na svetu ima granicu, bas kao i njena volja da vas postedi te Vase nepotrebne gluposti sto ste sebi dali za pravo da se poigrajte sa njom.

Ako zelite vise da saznate o vašem znaku zodijaka procitajte nastavak na sledećoj strani..

Stranice: 1 2