Ona je RODJENA DA VLADA:  i nije zena Lav vec LAVICA u svakom smislu!

Ona je RODJENA DA VLADA: i nije zena Lav vec LAVICA u svakom smislu!

16. Aprila 2018 Off By Luca

Kada ova zena udje u neku prostoriju vi se morate okrenuti za njom,ona u vama mora da probudi neku emociju i nije vazno o kojoj se radi jer je bitno samo to da nikako i nikada ne mozete  biti ravnodusni na njenu  lepotu,na njenu moc,na njenu harizmu.

Ona je jedna od onih zena koje mozes da  mrzis ili da je volis ali nikako ne mozes da ostanes imun na nju jer je svesna toga koliko je lepa i koliko je privlacna i koliko toga moze da postigne,Ona je jedna od onih zena cije je srce veliko ali isto tako i um i koje su mudre i koje su sposobne za mnogo toga samo ako pozele.One se snalaze same i ne treba im muskarac da ih prati jer  samo da im pruzi ljubav    jer sve drugo mogu same.

Ona ne zeli da joj iko daje novac i toliko je ponosna da prosto ne moze ni da zamisli da je muskarac  izdrzava jer moze sve sto moze i on ako ne i bolje od njega.Ove zene su lavice koje se niceg ne plase i koje imaju sve konce u svojim rukama.Vole da  budu glavne u svemu i vole da se pitaj za sve i u vecini slucajeva u tome i uspevaju jer imaju kontrolu i u ljubavi i u poslu i u svemu cega se one dotaknu.

Imaju kontolu cak i nad svojim srcem jer su jedne od retkih dama u zodijaku koje nikom nece dozvoliti da ih iko zeza i da im iko slama srce  jer ce dati za ljubav sve sto  imaju ali nikada nece dati svoj ponos.

Muskarac koji zeli da ih osvoji mora da im da sve sto ima i mora  da im se posveti jer one NIKADA nece pristati  na mane od onoga sto zasluzuju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2