Ona je nevernica mekog srca:Evo kojoj dami Zodijaka je NAJTEZE da bude verna!

Ona je nevernica mekog srca:Evo kojoj dami Zodijaka je NAJTEZE da bude verna!

3. März 2018 Aus Von Luca

Vecito i oduvek omiljena u muskom drustvu zena rodjena u znaku Lava vise nego ijedna druga dama u Zodijaku ima sansu da  bude neverna.

Ova dama je toliko lepa i harizmaticna ali i toliko privlaci nekom cudnom silom da muskarci prosto gube razum zbog nje i pored nje i retko ce koji uspeti da ostane imun na sarm zene rodjene u ovom znaku.

Ona je ponosna i strastvena i prava je zavodnica cak i kada to ne zeli.

Uvek ima mnogo prilika za flert a posebno kada je u vezi jer su muskarci onda totalno ljubomorni na njenog partnera pa su neretko spremni n sve da damu rodjenu u ovom znaku osvoje.

Kada zavoli ova dama ce dati sve od sebe da muskarac sa kojim je bude srecan u cemu najcesce i uspeva ali je neminovno reci da je jako vazno da se nece lako dati  i da muskara mora puno da se trudi kako bi samo privukao paznju dame rodjene u ovom  ponosnom znaku….‘

Ona je nevernica mekog srca…Nije,ona samo ima mnogo sansi da bude neverna jer je muskarci na svakom koraku osvajaju i prate i na mnogo su toga spremni samo da je osvoje i da je imaju za svoju.

Zena rodjena u ovom znaku nije bas savrsena kada je izgled u pitanju i za nju se ne moze reci da je fatalna lepotica ali svakako da ima u sebi ono nesto sto muskarce privlaci kao magnet!

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2