Odaberite USNE i saznajte kakva se ZAVODNICA krije u vama!

Odaberite USNE i saznajte kakva se ZAVODNICA krije u vama!

18. Aprila 2019 Off By Jovana

USNE BROJ 2

Vi ste veoma stidljiva osoba.

Ne pokazujete svoje emocije otvoreno, povuceni ste i sramezljivi po tom pitanju. Iz tog razloga vam treba dosta vremena dok ne stavite sipatiji do znanja da vam se svidja.

Vi cete pratiti i posmatrati zeljenog muskarca dugo. Ali iz prikrajka. Tek kada shvatite da imate iste zelje ili kada vam se pogledi sretnu i vidite da ga privlacite. Tek tada cete se donekle osoboditi.

Ali vi cete uspeti da dobijete ljubav zeljenog muskarca iako toliko cekate. Vi cete svojom neznom osobinom, paznjom koju mu pruzate i velikom podrskom itekako osvojiti njegovo srce.

Vi imate osobine koje se veoma cene i zato vredite puno.

USNE BROJ 3

Vi osvajate svojom neodoljivom privlacnoscu. Veoma ste strastvena osoba i itekako primamljiva muskarcima.

Vi neodoljivo budite njihovu mastu kada se pojavite ispred njih. Pored toga ste veoma ljubazni i imate manire koji ce zeljenog muskarca ostaviti bez teksta.

Umete da vodite razgovor i sa istim jos vise da rasplamtate strast izmedju vas.

Volite igrice zavodjenja jer znate da vam odlicno idu.

Zbog toga ste veoma samouvereni u flertu i muskarca mozete da dovedete do ludila sa svojim pokretima i recima zavodjenja.

Vi ste rodjena zavodnica.

USNE BROJ 4

Vi ste veoma nezna osoba koja zraci toplinom i harizmom.

Vi umete da vodite razgovor i u stanju ste da istopite svacije srce. Znate put kako nekome da se podvucete pod kozu na mio nacin.

Vas krasi senzualnost i kao da donosite svezinu sa sobom. Unosite u coveka mir. Retko ko moze da ostane imun na vase drazi.

Vi ste dama koja ne voli lako da osvaja. Nije vam zanimljivo kada muskarac tek tako nasedne na vasu igru zavodjenja.

Vi volite da uzivate u flertu i da on potraje.

Zelite da shvatite da ste se i vi i zeljeni muskarac zaljubili i zagrejali jedno za drugo dovoljno pre nego sto uplovite u nesto dublje.

 


Stranice: 1 2