Njima je SUDBINA da uvek ostanu SLOMLJENOG SRCA: SKORPIJA i JARAC!

Njima je SUDBINA da uvek ostanu SLOMLJENOG SRCA: SKORPIJA i JARAC!

7. Aprila 2018 Off By Luca

SKORPIJA

 

Skorpija je jedan od onih znakova koji se tesko zaljubi.
Vise im je neko tesko da udju u emotivnu vezu zato sto se plase da ce ih neko razocarati jer cesto ostaju slomljenog srca. Vise im je nego sudjeno da se zaljube u osobu pored koje ce patiti jer se u velikom broju slucajeva vezu za nekog pored koga nikad ne budu srecni. Cesto im bude slomljeno srce zato sto dok oni prema nekome osecaju pravu ljubav ta druga osoba obicno u njima vidi samo zabavu.
Iz razloga sto cesto budu povredjeni oni imaju fobiju od ulaska u novu vezu,zato sto misle da ce po ko zna koji put doziveti razocarenje. Skorpija voli svim srcem i daje sve sto ima za tu osobu ali ocekuje isto to od nje.
Zato i dodje do razocarenja zato sto se retko ko usudjuje da voli tako snazno kao osoba u znaku Skorpije.
One su iskrene i predane u ljubavi i skoro nikada im se ne desava da pocine prevaru. Oni mogu i zbog ljubavi su spremni na najludja iskusenja.
Ako jednom Skorpiju slazes i ona to sazna smatraj da si je izgubio za sva vremena jer izdaju nikad ne prasta.Jednostavno se vodi tim da    ako ona moze prema nekome da bude covek onda   neko i prema njoj treba da bude i onliko koliko dobije toliko ce i dati i ni manje ni vise.
Medjutim nazalost retko koji znak zodijaka ima tako malo srece u ljubavi kao Skorpija.
To ne znaci  da ona nema priliku za flert jer  itekako ima vec samo to da nazalost ona cesto zavoli onog ko nju nikad nece voleti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2