NJIHOV NAJVECI  STRAH:Ovan se plasi SAMOCE,Bik  gubitka voljene osobe,a  evo koji znak se plasi da ce mu neko SLOMITI SRCE…

NJIHOV NAJVECI STRAH:Ovan se plasi SAMOCE,Bik gubitka voljene osobe,a evo koji znak se plasi da ce mu neko SLOMITI SRCE…

10. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Kao sto smo vec naveli,Ovan kao jedan ponosan i veoma drustven znak ne moze lako da se pomiri sa tim da  bude sam i on uvek ima potrebu da je neko pored  njega.Plasi se najvise toga da nece naci srodnu dusu i da ce ostarti sam.

 

BIK

Ovaj znak je veoma emotivan i veoma je vezan za ljude koje voli.Zato se najvise i plasi toga da ce biti povredjen ili razocaran ali najvise toga da ce neko koga voli da mu ode,ili da  umre,to je nesto sto ga paralise.

 

BLIZANCI

Osobe rodjene  u ovom znaku se plase nemastine.Oni su veoma   stedljivi i uvek imaju sacuvan neki dinar za crne dane,ali se svakako plase toga da ce doci dani kada nece imati dovoljno novca za svoje osnovne potrebe.

 

RAK

Kada je rec o pripadnicima ovog znaka,oni se najvise plase toga da ce se nesto lose desiti njihovim najblizima.Rak se smatra najemotivnijim znakom  i svejedno mu je sta ce biti sa njim,samo zeli da su oni koje voli dobro i da su zdravi i srecni.

 

LAV

Uvek ponosni LAV se  plasi da ce morati da uradi nesto zbog cega  bi morao da  pogazi svoj ponos jer je to zapravo  ono do cega mu je najvise stalo.I toga da ce izgubiti postovanje jer on uziva  u tome da mu se ljudi dive.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3