Nije mi bilo lako reci ZBOGOM,ali morala sam jer nisi zasluzio bolje…

Nije mi bilo lako reci ZBOGOM,ali morala sam jer nisi zasluzio bolje…

30. Aprila 2018 Off By Luca

Vidi me.

Spakovala sam svoj zivot u dva kofera.To je zapravo samo gomila nepotrebnih krpica,ali eto ipak ih nosim sa sobom iako znam da mi vise nece trebati nijedna majica  koju sam nosila dok sam bila sa tobom jer znam da ce me ubijati tvoj miris na njoj. Ali lako cu sa majicom,reci mi kako da unistim tvoje mirise sa svog tela kada ja ne mogu da zivim od ove lude zelje da te opet imam i da te ponovo kraj sebe osetim?

Reci mi kako cu ja bez  tebe dalje,iako ja znam da moram jer nemam drugu opciju.Zasto da ostajem kraj muskarca koji me nikad nece voleti I ZASTO da mu dajem ko zna koju sansu po redu kada ja dobro znam da je on nece iskoristiti?Zasto da se  borim za nekog ko se nikada nije nijedne sekunde borio za mene,pogledaj me i reci mi, jer se meni nekada cini da prosto ne vredi?

Nije mi bilo lako jedinom muskarcu kojeg sam ikada volela reci zbogom ali to je sve sto sam mogla,to sam morala,jer znas, ja sam ti zena koja zasluzuje vise.Ti nisi bio ono sto zasluzujem ali jesi i ostao i bio ono sto zelim.Ali,cemu to kada me ti nikad nece voleti?Cemu sva moja borba i moje cekanje da se promenis kada se nikad neces promeniti jer takvi kao sto si ti zapravo uvek ostaju isti,sebicni i zli i samo svoji?

Pogledaj me,spakovala sam svoj zivot u dva kofera i pravo da ti kazem ja ne znam gde cu dalje ni kako cu dalje ali nekako ipak znam da moram jer nema svrhe da ostanem tamo  gde me ne zele i gde nisam pozeljna.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2