NEZNA,FATALNA ili OBICNA: Slika koju izaberes otkriva kakva si kao LJUBAVNICA!

NEZNA,FATALNA ili OBICNA: Slika koju izaberes otkriva kakva si kao LJUBAVNICA!

25. Aprila 2018 Off By Luca

SLIKA A:

Ako si izabrala ovu sliku,ti si fatalna zena i ti toga svesna.

Ljubav ti je veoma vazna u zivotu ali ti je isto tako veoma vazna sama cinjenica da   uzivas u fizickoj ljubavi jer ti nikada nije dovoljno samo drzanje za ruke.

Znas kako zavesti svog voljenog muskarca jer umes da prepoznas  njegove slabe tacke i da ih iskroristis u svoju prednost.Muskarac koji je pored tebe itekako uziva sa tobom u svakom danu i u svakom novom dodiru jer ti umes u ljubavi da das celu sebe tako da je prosto nemoguce da muskarac koji je pored tebe ostane imun na tvoju lepotu i na tvoj sarm.

Cak i oni muskarci koji te ne znaju odusevljeni su time koliko si sposobna i koliko si slobodna i pricljiva jer svaki muskarac voli jaku zenu  i zenu koja je svesna toga koliko vredi a ti si upravo takva.

Umes da zavedes svojim stavom i zapravo je nemoguce i ocekivati da ce zena poput tebe da se zadovolji malim stvarima jer si svesna koliko vredis i toga da zasluzujes sve.

Tebi jeste prava ljubav najvaznija ali ti je pored toga od izuzetne vaznosti i da uzvas  u zivotu tako da ti avanture i flert nisu strani,a kako bi i bili  kada ti jednostavno uzivas u tome sto si fatalna dama koja lako lomi muska srca.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2