Nekom das SVE sto imas,a njemu i to BUDE MALO.

Nekom das SVE sto imas,a njemu i to BUDE MALO.

19. Marta 2018 Off By Luca

Tebe nije briga ni da umrem.

Tebe nije briga ni da odem.

Tebe nije briga ni da se tu na tvoje oci raspadam,tebi ce  biti svejedno jer tebi nije stalo i nije nikada ni bilo.Dala sam ti sve sto sam mogla i imala  i htela ikome dati,ali tebi je i to  bilo malo,i da sam pala na kolena i da sam umrla pred tobom opet   bi ti rekao da ja tebe i nisam puno volela.

Tebe nije  briga da li cu da odem ili da ostanem i ne maris nimalo za to sto mi se srce raspadaa i sto   brojim sekunde do tvog poziva koji nikada da stigne.

Borim se sa sobom  godinama vec i trudim se da izdrzim i da   budem jaka i upesna nasmejana zena,tek da ne kazes da si me ti  ubio i da si me ti unistio ali nista nije onako kako se tebi cini.Ja sam u dubini duse nesrecna i u dubini duse  ne znam kako uopste podnosim cinjenicu da te nemam i da te nikada i necu imati. ne znam ni odakle mi snaga da jedan dan prezivim bez tebe,kamoli   hiljadu njih,kamoli ceo moj zivot ali tako mi je kako mi je  i ja drugacije ne znam,ne umem i ne smem.Kao da tamo gde tebe nema nema ni zivota,kao da cu se ugusiti bez ove ljubav, kao da nemam vazduha…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2