Nedelju i ponedeljak ce obeleziti velika sreca za neke znake!

Nedelju i ponedeljak ce obeleziti velika sreca za neke znake!

2. Jula 2022 Off By Mirela

Horoskop za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka. Saznajte kome ce tokom naredna dva dana sreca biti naklonjena. Neko ce imati i poteskoca.

Ovan

Dragi ovnovi, astro prognoza za nedelju i ponedeljak porucuje – ovo je period u kojem treba da postavite jasne ciljeve. Period u kojem pre svega treba da uticete na sebe. I da se u svakom segmentu maksimalno angazujete. Kako biste dosli do svojih snova i planova.

PROCITAJTE I: Srecnici 3. jula! Koje znake zodijaka danas prati cista sreca!

Bik

Dragi bikovi, jako je bitno da se usmerite na svoju porodicu. Astro prognoza za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka vam porucuje da se opustite. Da pre svega date sebi malo oduska i da se u svakom segmentu i svakom smislu rasteretite.

Blizanci

Dragi blizanci, pravo je vreme da mislite na ljubav i na preuzimanje ozbiljnijih koraka. Astro prognoza za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka vam porucuje da se opustite. I da na pravi nacin uzivate u svetu ljubavi i maste.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak

Dragi rakovi, horoskop vaznih desavanja za nedelju i ponedeljak vam porucuje da ne odustajete od svojih namera. Vi zelite da ovaj vikend ucinite posebnim kada je vas emotivni zivot u pitanju. Sledite svoje ideje i upravo takav vikend cete i imati.

Lav

Dragi lavovi, vi niste neko ko odustaje. Medjutim, postoji osoba koja vas itekako sputava jer ne zeli da vidi vas uspeh. Prijatelja drzite blizu, a neprijatelja jos blize, sada je upravo vreme za to. Budite pametni i pazljivi kada su postupci u pitanju.

Devica

Drage device, ne vodite se pogresnim stavovima. Vi pogresno postupate prema jednom problemu i zbog toga ne izlazite iz njega. Vi odlicno znate da budete realni i sada je vreme za to. Ne pravite opcije koje ne postoje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2