Necu se nikada odreci sebe da bih se dopala drugima!

Necu se nikada odreci sebe da bih se dopala drugima!

21. Marta 2018 Off By Luca

Nikada  nemoj da se menjas jer onome kome ne valjas takav kakav jesi nikada neces valjati.Covek se voli sa svim njegovim manama i vrlinama a ako tebe neko voli samo zbog tvojih vrlina i ako mu sve tvoje druge osobie smetaju onda znaj da tom nekom nije stalo do tebe.

Ja znam da u mnogo cemu ne valjam i znam da u mnogo cemu gresim,i znam da mi srce nije dovoljno snazno da moze da izdrzi sve.

Tvrdoglava sam i uporna i znam da to nekad ne valja i znam da sam nekad naporna i da ne menjam svoje misljenje.Znam i da sa mnom  nije lako i da sam nekad teska i previse tvrdoglava kao i da se naljutim zbog sitnice ali ja sam takva kakva jesam i onaj ko me voli volece me bas ovakvu.

Ne pristajem na promene,i ne volim kompromise,i nikada se necu menjati da bih nekome  ugodila jer to onda nije ljubav vec interes a ja interes ne volim.Ne volim i ne zelim kraj sebe ljude koji su mi tu samo zato sto im nesto od mene treba i takvi ne zasluzuju ni moj dobar dan,kamoli moju ljubav.

Ja znam da ne valjam i svesna sam svojih mana ali isto tako imam i vrline koje   mogu da te osvoje za ceo zivot.Nisam ni bolja ni gora od ostalih i nemoj od mene da trazis da se menjam,vec me ako vec  hoces da me volis,voli takvu kakva zaista jesam.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2