NEBO DAJE ODGOVORE! Sta te ocekuje, da li vreme SRECE, vreme LJUBAVI ili vreme velike TUGE?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

NEBO DAJE ODGOVORE! Sta te ocekuje, da li vreme SRECE, vreme LJUBAVI ili vreme velike TUGE?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

30. Aprila 2018 Off By Anđelko

Sve se moze veoma lako promeniti, nekada posle velike tuge dobijemo srecu, a nekada su u trenucima najvece srece desi neka situacija koja nam donese mnogo tuge, mnogo toga se menja, a svakako da bi mi svi zeleli da imamo samo mnogo srece…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA  A.

 

Vec dugo vi zelite da se nesto promeni, vec dugo vi zelite da se promeni sve u vasem zivotu, to je zbog toga sto u poslednje vreme imate mnogo tuge, upravo je ”vreme tuge” u vasem zivotu, ali iako je to tako sada, to ne znaci da ce biti jos mnogo vremena, jer kao sto dobro znate sve se menja, na ovaj ili na onaj nacin.

Od nas samih obicno zavisi da li cemo biti srecni ili ne, ali iako je to tako jednostavno nam se nekada desavaju situacije na koje ne mozemo uticati situacije koje nam donose tugu.

Iako je sada ”vreme tuge” u vasem zivotu, to nece biti jos zadugo, posto ce se uskoro sve promeniti u vasem zivotu, ali na vasu srecu, na mnogo lepsi nacin.

Upravo cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce sve promeniti u vasem zivotu, koja ce promeniti i vas na neki nacin ,pa ce vam umesto ”vremena tuge”, doci vreme velike radosti, doci vreme velike srece.

Jedna osoba ce sve promeniti u vasem zivotu, a sa tom osobom cete uci u novu vezu, dakle uskoro ce vam doci vreme ”velike srece”, vreme u kojem cete uzivati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3