Ne zaboravimo u ovim teškim vremenima na NAŠE HEROJE TRGOVCE!

Ne zaboravimo u ovim teškim vremenima na NAŠE HEROJE TRGOVCE!

23. ožujka 2020 Off By Jovana

Svi smo već na veliko upoznati sa teškom situacijom koja nas okružuje. Svi smo upoznati sa okrutnim i nevidljivim neprijateljem korona virusom koji nas napada.

U ovoj okrutnoj borbi samo sloga i disciplina mogu nam doneti pobedu. Samo ako slušamo instrukcije i ponašamo se odgovorno ostaćemo zdravi.

Mi imamo odgovornost kako prema svom životu ttako i prema životu najmilijih. Sačuvajmo i njih i sebe. Samo zajedno ćemo pobediti ova teška i nemila vremena.

Moramo obratiti pažnju i na ljude koji zbog nas se izlažu svakodnevnom riziku. Već smo pisali o medicinskim radnicima koji us naš najveći ponos.

  Medjutim isto tako moramo obratiti pažnju na naše velike heroje trgovce.

Svaki dan oni neustrašivo stoje na svojim radnim mestima i pružaju usluge ljudima koji dolaze u markete i manje prodavnice. Svaki dan ma koliko god bio težak oni su tu . Iako ne znaju sa koje strane opasnost vreba oni ipak stoje z akasom i uslužuju sve nas.

U njihovim očima možemo videti strah i brigu . U njihovom pogledu možemo uočiti opreznost i brigu da se ne desi nešto loše. Ipak, uprkos tome oni su i dalje tu. Uprkos tome oni su i dalje tu. Stoje ispred svojih kasa i uslužuju uplašene ljude oko njih.

Svi smo obavešteni i o tome koliko sve je ovo uticalo na ljude. Masovno ljudi uzimaju velike količine hrane i drugih potrebština u strahu da ne dodje do nestašice. Sve to se odigrava pred njihovim očima. Svi mi možemo na trenutke da se skolinimo i ne mislimo o trenutnoj situaciji. Da se u toku dana ušuškamo u naš dom i zabavimo stvarima koje će nam odvući pažnju. Mejdutim, njima je to teže.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2