Ne volim NJEGA kao TEBE, ali on  je shvatio ono sto ti neces nikada…Da sam ja ZENA KOJA JE VREDNA SVEGA!

Ne volim NJEGA kao TEBE, ali on je shvatio ono sto ti neces nikada…Da sam ja ZENA KOJA JE VREDNA SVEGA!

22. Februara 2018 Off By Luca

Ja nisam zena koja moze voleti dva muskarca.Uvek sa samo jednom dajem, samo jednog volim i samo jednog imam, i nista me osim toga u zivotu ne zanima.

I da, volim tebe.Najludje i najjace na ovom svetu i nikada nikoga vise necu moci tako da volim.Ja to znam jer sam tebi dala sve ono sto nikome i nikada nisam i necu moci da dam.

Ali, voleti ne znaci patiti i moliti za ljubav.

Voleti  ne znaci biti pogazen,unisten i slomljen.

Voleti znaci biti srecan.A ja to nazalost sa tobom nikada nisam bila. I umorna sam od zivota,umorna sam od losih i promasenih ljubavi,od toga da  vecito cekam neke bolje dane.

Ja sam zasluzila da budem srecna.I jesam, jedan deo mene bar jeste.Iako nikada necu ostvariti sve svoje snove i doziveti  ljubav o kojoj moje srce masta godinama unazad.Neke se zelje ne ostvaruju nikada, mili moj.Kao moja zelja da kraj tebe ostarim…

I nisam vise sama zato sto moje srce zeli da voli.Zelim da budem voljena  a ne da vecito budem sama,ona devojka koja ceka i zeli jednu nemogucu ljubav.Umorna sam od toga da sanjam nemoguce snove.

Imam njega.

Konacno nekog ko zna koliko vredim.Nekog ko mi nece okrenuti ledja,ko nece u zadnji cas otkazati nas sastanak jer mu je sve drugo prece od mene.

Imam njega koji je shvatio koliko ja vredim i kome nije cilj da mi slomi srce vec da ga usreci.

Ima tu samo jedan mali problem…To srce jos voli drugu osobu.Tebe…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2