Ne trudi se da me IZGUBIS.Ja sam od onih sto sami znaju kad trebaju da odu…

Ne trudi se da me IZGUBIS.Ja sam od onih sto sami znaju kad trebaju da odu…

4. Marta 2018 Off By Luca

Mozes sa mnom kako hoces ako te volim ali ne mozes dokle hoces.

Mozes da mi pricas slatke bajke i da me uveri da je sve to istina ali jednom kada shvatim da je sve to samo laz ja znam da cu ti okrenuti ledja i zauvek otici.

Mozes sa mnom kako hoces ako shvatis da ti pripada moje srce i verovatno je da cu biti najbolja zena na svetu i da cu dati sve od sebe da te usrecim onako kako nije nijedna pre mene.Nadam se ni posle mene jer ja zelim da to sa nama zauvek traje.

Mozes sa mnom kako hoces ali ne mozes dokle hoces.Ja kad volim dajem celu sebe ali radije cu da placem i patim na sav glas nego sto cu i da pomislim da ti dozvolim da srusis sav moj ponos.

Jedno je voleti ali je sasvim drugo biti los covek i lagati.A ti si me,kazes voleo…Cemu onda laz?Da me povredi jos vise nego sto bi istina koja je bila gorka,jedino zato…Mozes sa mnom kako hoces ali ne mozes dokle hoces i krajnje je vreme da to shvatis.

Ne trebas ti meni reci da je kraj jer cu ja to da vidim  u tvojim ocima i kroz tvoja dela i sasvim je sigurno da cu otici cim to shvatim.Ne trebaju mi mrvice ljubavi ni paznje ali ni vernosti,ni tvoje ni bilo cije,iako te ja volim svim svojim srcem,to je nesto sto je bilo i proslo. Neka  boli do ludila i do smrti ali te ja za ljubav necu moliti….

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2