Ne boj se mojih reči, već moje tišine – Moja je ćutnja puno opasnija od mojih reči.

Ne boj se mojih reči, već moje tišine – Moja je ćutnja puno opasnija od mojih reči.

13. travnja 2021 Off By luca

 

Moja tišina može uništiti mnogo više nego što će moje reči ikada

Ne brini kad vičem na tebe ili kada te za nešto optužujem. Ne brini kad sam se istresem na tebe i pošaljem ti duge eseje, objašnjavajući ti zašto sam ljuta. Ne brini kad ti pokucam na vrata usred noći, jer sam povređena. Ne brini kad plačem noću zbog nečega što si mi rekao.

To su sve prikazi ljubavi, svi plaču za tvoju pažnju i sve su ti to dokazi koliko te volim. Ali zabrini se kada su moje poruke samo jedna reč. Brini kada se prestanem s tobom svađati, zabrini se kada ti prestanem kucati na vrata i brini kada prestanem plakati, kada prestanem govoriti i kada prestanem reagovati.

Jer to znači da više nisi vredan svađa, nisi vredan ljutnji i tvoj plamen kojeg si nekada koristio kako bi spalio moju strast, sada se ohladio. Jer moja je ćutnja puno opasnija od mojih reči, moja tišina može uništiti mnogo više nego što će moje reči ikada.

Moja ćutnja znači da više nisi taj koji zaokuplja moje misli, jer nisi vredan sve te buke. Vidiš, ja volim reči, ja živim za reči, mogu pisati zauvek, jer reči mogu osetiti, jer dolaze iz srca, jer one predstavljaju moju dubinu i zato što su iskrene.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2