Najgore je kad  NAJLJEPSE GODINE potrosis na POGRESNE OSOBE!

Najgore je kad NAJLJEPSE GODINE potrosis na POGRESNE OSOBE!

9. Marta 2018 Off By Luca

Vreme ne moze da se vrati,ono uvek ide i ide,i ma koliko ti pokusavao neke lepe stvari da dozivis jos jednom i da se u proslost  vratis uzaludno je.

Zivot je jedan ali jos nikome na svetu nije poslo za rukom da  vrati vreme i da  neke greske ispravi koje je napravio u svojoj proslosti.

Ono sto je bilo bilo je i nema sanse ni nade da sve to ponovo dozivis  i da sve to jos jednom prodjes ali kada dodjes u  neke godine i kada shvatis da si srce poklonio pogresnima   i pogresnima poklonio svoje poverenje.

To je ono sto najvise  boli.Sto  vreme ne mozes da  vratis.

Sto ti je srce veliko ali povredjeno i sto patis zbog onih koji  nisu vredni ni tvog pogleda kamoli tvoje ljubavi.

Najgore je kada najlepse godine provedes sa ljudima koji u njima ne znaju da uzivaju pa te za dusu ujedu.Onda ne moze  da te ne zaboli jer obicno kasno shvatis koliko si pogresio.

Koliko si lepih stvari propustio.Koliko si lepih stvari izgubio i dao svu svoju ljubav nekome ko tvoje ljubavi nije bio vredan.

Najgore je kad NAJLJEPSE GODINE potrosis na POGRESNE OSOBE!

Ne mozes to vreme da vratis.Ne mozes nista da promenis.

Ne mozes da unistis ono najlepse sto imas niti da to najlepse  ikada vratis.Jer je gotovo,jer je zavrseno i jer drugacije jednostavno ne moze da  bude….Ostaje ti samo kajanje i pitanje zasto na vreme nisi shvatio ko je kakav…I kome je sta u srcu!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2