NAJBOLJE BI BILO da ISCUPAM SRCE iz grudi:Mozda bi TI tad prestao da me BOLIS!

NAJBOLJE BI BILO da ISCUPAM SRCE iz grudi:Mozda bi TI tad prestao da me BOLIS!

28. kolovoza 2018 Off By luca

Ne mogu dalje,luda sam nocas od zelje za tobom.Luda sam od potrebe da te cujem,da ti cujem  glas,da cujem kako se smejes.Kivna sam na sebe sto sam obrisala sve nase poruke,pa cak i one video zapise u kojima se smejes najlepse na svetu.Zelim da te cujem nocas i falis mi kao vazduh i znam da od toga nemam nista.

Cak i da mi se javis nakon svega ne bi vredelo, znam to.Ali kako ja ovom ludom srcu sto za tebe kuca da objasnim sta je ono sto je najbolje za nas?Kako da mu dokazem da ti njega ne volis i da mu zabranim da se ne nada da ce se nasa prica ponoviti?Dodje mi da odem negde gde tebe nema,da uzmem   kamen, da se udaram  u  grudi sve dok ovo srce koje te voli do neba ne ispadne,da te iz njega izvadim.

Zivim nocima i godinama za zivot sa tobom,zivim  godinama za jednu noc  koja se nikad nece zavrsiti,da zaboravim na sve sto je bilo i da me  uveris da je dosao kraj suzama i da nikad vise neces otici.Ludim od proklete zelje nocas   i mnogo mi se place,ali nema suza prokletnica.Dao si mi jos jednu porciju bola kada si mi opet usao u zivot i kada si mi opet laznu nadu dao i iako ja znam da je sve to greska,iako znam da sam morala do sad da se  naviknem na to da nam prosto nije sudjeno.

Znam sve i odavno sam shvatila da si ti moj bol i moja kazna za ono za sta nisam kriva ali dajem sve od sebe da te zaboravim i opet mi ne ide jer te ima u mojoj dusi i u mom srcu.Neces da odes iz njega i godinama te imam a kao da te nemam i sve ide u krug i sve se desava ponovo i ponovo,i ponovo se kidam i lomim   i jos svasta nesto. Zasto mora ovoliko da boli kad pustim opet pesmu koja me na tebe seca,pa  mi se place i kida mi se dusa….Zasto mora ovoliko da boli  kad znam da nema svrhe i da ne vredi?Zasto me ne pustis da zivim nakon teb? Ne moram nikad i nikog da volim posle tebe samo me pusti da  budem srecna u svojoj samoci.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2