MUŠKARCI SE ZALJUBLJUJU PAŽLJIVO I POSTEPENO: 7 FAZA KROZ KOJE PROLAZE PRIJE NEGO ŠTO ZAVOLE ŽENU

MUŠKARCI SE ZALJUBLJUJU PAŽLJIVO I POSTEPENO: 7 FAZA KROZ KOJE PROLAZE PRIJE NEGO ŠTO ZAVOLE ŽENU

14. Juna 2022 0 By Luca

Koje su to faze kroz koje muškarci prolaze prije nego se odluče da je žena ona prava za njih?

 

1. SPOLJAŠNJA PRIVLAČNOST

 

Ma kakvo god mišljenje vi imali, spoljašnja ljepota i privlačnost su od velike važnosti. Fizički izgled je prva stvar koja privlači i zainteresuje muškarca. Jednostavno, ljudska pirorda je takva. Svako od nas ima, makar podsvjesno, tip partnera koji ga privlači, neki svoj ideal.

Ponekad muškarci vrlo svjesno i jasno znaju šta je ono što očekuju od buduće partnerke. Nekada nisu u stanju da baš sve opišu riječima, ali kada je vide oni će znati da žele baš takvu ženu kraj sebe. Naravno, pored toga i unutrašnji kvaliteti su važni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

2. PRIVLAČNOST

 

Ukoliko djevojka uzvrati muškarcu pažnju, njegovo interesovanje za nju se mijenja – pojačava se i prelazi u sledeću fazu, a to je privlačnost. Ovo je faza kad muškarac odlučuje da li će osvojiti tu djevojku ili ne.

Budite svjesni da on tad još ne gaji neka posebna osjećanja i naklonosti i može da prihvati odbijanje. Često se muškarcima dopadne više žena istovremeno.

procitaj:

NEZNOST,ISKRENOST,EMOTIVNOST: Izaberi drvo i saznaj svoju OSOBINU!

3. OSVAJANJE

 

Ovo je faza u kojoj muškarac pokušava da natjera djevojku da se zaljubi u njega. I neće odustati dok ne dostigne svoj cilj. Tada on pokušava da je impresionira na sve načine: poziva na sastanke, večere, u bioskop, brine o njoj, donosi joj poklone, štiti je.. to je period u kom žene najviše uživaju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2