MUSKARCA SA OVIM VRLINAMA NE PUSTAJTE!!!

MUSKARCA SA OVIM VRLINAMA NE PUSTAJTE!!!

19. veljače 2019 Off By Jovana

Muskarac koji zeli da zaista zadovolji kriterijume jedne zene on mora imati odredjene osobine. Veoma je vazno da ga krase odredjene vrline. Pre svegaako ste nasli muskarca koji vas voli bezuslovno i to vam i pokazuje znaci da ste na dobrom putu i da ima osnovnu predispoziciju da bude onaj pravi. pored toga veoma je vazno da ovaj gospodin bude samouveren i da ima dozu drskosti u sebi.  Da bude snazan, ne mora biti prepametan, bitno je da osnovne stvari u zivotu zna.

Ako vas muskarac poseduje dole navedene vrline ne pustajte ga!

1.On je dobar covek, ali to ne znaci da dozvoljava da ga drugi gaze!

Postoje nametljivi i agrsivni muskarci koji misle da su bolji od svih drugih. Imaju takav stav i ponasanje i kod njih nema kompromisa. Medjutim postoje i oni povuceni muskarci koji se ne isticu, oni silom i ve voljno trude se samo da bi ih drugi prihvatili, slede druge ljude.

Verovali ili ne savrsen muskarac je kombinacija ova dva. Moze biti nezan, ali i veoma brutalan i agresivan, zavisi od potreba. Ume biti ponizan, ali itekako samouveren.

2.Dok vas posmatra znate da gleda samo u ves!

Ako zelite da vas muskarac zeli na druge nacine sem fizickog kontakta, posmatrajte ga dok razgovarate. Ako vas gleda ravno u oci i ukljucen je u razgovor sa pitanjima ili konstatacijama znaci da ga zaista zanimate. On zeli zaviriti u vasu dusu, upoznati vasu unutrasnjost, emociju, potrebu i zelje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2