MUDROST SOVE! Izaberi jednu i ona ti donosi ”poruku” koja ce ti pomoci da resis sve probleme, i da samo razmisljas o sreci!

MUDROST SOVE! Izaberi jednu i ona ti donosi ”poruku” koja ce ti pomoci da resis sve probleme, i da samo razmisljas o sreci!

3. Marta 2018 Off By Anđelko

Sove su mudre zivotinje, njihova mudrost je velika…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SOVA A.

Nekada nas zivot stavlja pred teske ”izbore” nekada smo svi mi u dilemi na koji nacin postupiti, kako odluciti, sta uraditi.

Cesto nam to mnogo poteskoca predstavlja, a veoma je tesko uvek ostati ”ispravan”, tesko je doneti pravu odluku.

Potrebna nam je mudrost, a nekada nam se desi da nam mudrosti bas nedostaje u takvim situacijama.

Poruka ove mudre sove za vas glasi :

”Jedini nacin na koji ne mozete pogresiti jeste taj da uvek slusate svoje ”srce” posto ce vas ono voditi i uvek cete zbog njega doneti ispravnu odluku,na mnogo tog mogu da uticu nasa osecanja, ne trebamo ih uvek ”slusati” oko donosenja odluka, ali u vaznim situacijama onda je njihova pomoc potrebna, kada ne znate na koji nacin da postupite samo poslusajte svoja osecanja, jer ce vam ona sigurno pomoci”.

Sova porucuje da kada ste u velikom problemu da samo ”slusate” svoja osecanja, jer ona obicno nikada ne grese, ona predstavljaju ono sto vi stvarno zelite, ono sto vam je potrebno, pa je veoma tesko da cete pogresiti.

Isto  vam govori da ne trebate sve odluke donositi uz ”pomoc osecanja” nego samo one za koje niste sigurni kako postupiti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3