MUDROST KOJA CE TI POMOCI DA OSTVARIS SRECU! Izaberi jednog ”MUDRACA” i saznaj poruku koja ce ti omoguciti da imas mnogo srece!

MUDROST KOJA CE TI POMOCI DA OSTVARIS SRECU! Izaberi jednog ”MUDRACA” i saznaj poruku koja ce ti omoguciti da imas mnogo srece!

12. Aprila 2018 Off By Anđelko

Niko od nas ne uspe da u svakom trenutku donese ispravnu odluku, uvek nekada pogresimo, sto je sasvim i normalno, ali mudrosti nam je uvek potrebno…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MUDRAC A.

 

Posveceni ste uspehu,upravo se za uspehe borite, i mnogo svog vremena izdvajate kako bi uspeli u necemu do cega vam je stalo.

Mozda nije uvek vidljv napredak kod vas, ali svakoga dana ucinite nesto korisno, svakoga dana napravite ”korak-napred”.

Ipak vi jos ne mozete da budete zadovoljni smatrate da mozete mnogo vise, smatrate da mozete ostvariti mnogo vece uspehe.

Poruka ovog mudraca, odnosno ove mudre zene za vas glasi :

”Ne treba nigde da zurite, jer za to nemate potrebe, vi polako napredujete, svakoga dana napredak ostvarujete, nemojte sebi dozovoliti da budete nestrpljivi posto bi vas to moglo kostati uspeha, nego pokazite strpljenje, jer na pravom ste putu, samo natavite na slican nacin i ostvaricete velike uspehe i srecu”.

Dakle porucuje vam samo da budete strpljivi, i da ne menjate nista u vasem pristupu.

Porucuje vam da ako tako nastavite kao do sada, i ako budete strpljivi, onda cete ostvariti to sto zelite, bicete mnogo srecnija i uspesnija osoba.

Dakle uz samo malo strpljenja cete polako ali sigurno postati srecna osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3