MUDROST INDIJSKE PROROCICE! Izaberi jednu prorocicu i saznaj PORUKU koja ce ti pomoci da ostvaris mnogo srecniji i lepsi zivot!

MUDROST INDIJSKE PROROCICE! Izaberi jednu prorocicu i saznaj PORUKU koja ce ti pomoci da ostvaris mnogo srecniji i lepsi zivot!

10. April 2018 Aus Von Anđelko

Niko od nas nije nepogresiv, svi pravimo greske, ali trebamo nadstojati i truditi se da imamo sto manje gresaka…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

INDIJSKA PROROCICA A.

 

Mnogo strpljenja imate, mnogo vremena provodite cekajuci da vam se nesto ostvari, iako je strpljenje velika vrlina vi ga imate mozda i previse.

Jer smatrate da ce se sve ostvariti vremenom, smatrate da ce sve da bude onako kako ste zeleli, iako ste svesni da nam “cekanje“ veoma kada moze pomoci, trebamo biti strpljivi, ali to nase strpljenje trebamo imati samo oko odredjenih stvari.

Poruka ove indijske prorocice za vas glasi :

Werbung

“ Veoma je pohvalno to sto imate strpljenja, ali ne mozete se uvek osloniti samo na vase strpljenje, ne mozete samo cekati da vam se nesto ostvari, trebate biti strpljivi ali isto tako trebate se truditi da uticete na nesto kako bi vam se ostvarilo, potrebno vam je da pokazete mnogo vise truda, da budete uporniji, jer samo tako cete moci ostvariti mnogo uspesniji i srecniji zivot“.

Dakle porucuje vam da pokusate mnogo vise da uticete na ono sto zelite da vam se ostvari, porucje vam da tek onda kada pokazete veliki trud i zelju, tek onda mozete ocekivati da vam se mnogo stvari ostvari, isto tako vam porucuje da je veoma dobro sto imate strpljenja, posto nam i ono moze mnogo puta pomoci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3