MUDRE BOGINJE! Izaberi jednu “BOGINJU“ i ona ti donosi “poruku“ u kojoj pise sta je potrebno da uradis kako bi imao mnogo uspeha u ZIVOTU i kako bi imao MNOGO srece u LJUBAVI!

MUDRE BOGINJE! Izaberi jednu “BOGINJU“ i ona ti donosi “poruku“ u kojoj pise sta je potrebno da uradis kako bi imao mnogo uspeha u ZIVOTU i kako bi imao MNOGO srece u LJUBAVI!

20. April 2018 Aus Von Anđelko

Boginje predstavljaju bica koja imaju mnogo moci, ali isto tako i veliku mudrost, mudrost boginja je nesto veoma posebno, a one nam svojom mudroscu uvek mogu pomoci da ostvarimo nesto do cega nam je stalo…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MUDRA BOGINJA 1.

 

Veoma se kulturno,umereno i odgovorno ponasate, vasa dela govore o vama kao o osobi koja zasluzuje veliko postovanje.

Ali problem je u tome sto to postovanje tako retko dobijate, sto druge osobe kao da ne pokazuju mnogo postovanja prema vama sto ni malo nije pravedno.

Poruka ove mudre boginje za vas glasi :

“Ako zelite da budete uspesna osoba u zivotu, kao i u ljubavi, morate prosto da zahtevate postovanje od drugih osoba, potrebno je da mnogo vise cenite sebe, da budete svesni svega i da shvatite da zasluzujete postovanje, trebate ljudima poklanjati postovanja onoliko koliko su oni spremni da vam uzvrate, isto tako trebate zahtevati mnogo vise postovanja od vase voljene osobe, tek onda kada vas svi budu postovali, kada ucinite da dobijete postovanja koliko zasluzujete, tek onda cete biti veoma uspesna osoba kako u zivotu tako i u ljubavi, vas uspeh zavisi od postovanja drugih osoba“.

Ova mudra boginja vam porucuje da se pocnete drugacije ponasati, da prosto zahtevate postovanje, posto zbog toga sto nemate dovoljno postovanja, nemate ni srece, cim vam druge osobe pocnu ukazivati onoliko postovanja koliko zasluzujete tek tada cete biti uspesna osoba u zivotu, a i u ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3