Moje srce  je prezivelo SVE, jos samo da PREZIVI TEBE…

Moje srce je prezivelo SVE, jos samo da PREZIVI TEBE…

19. Marta 2018 Off By Luca

Jaka sam i svasta nesto mogu.Mogu da se okrenem i odem i onda kada  bi svako drugi ostao  jer je jednostavno nemoguce ici napred i jer ne znas sta  te ceka,a ja sam to uradila.

Bila sam na dnu i sa dna sam ustala iako sam oduvek mislila da na dnu necu nikad ni biti ali eto,zivot se poigrao sa mnom i desilo se upravo ono cega sam se najvise plasila ali opet sam nekako podnela i opet sam nekako ostala ziva,nekako sam izdrzala  i prezivela.

Bilo je noci kada nisam spavala i kada me uzasno bolelo ali uvek sam nalazila neke sulude nacine da sve prebolim i sve izdrzim i ponosna sam na sebe sto jesam.

Moje srce je prezivelo sve i ostala sam normalna  i u  situacijama kada bi svako drugi poludeo,kada bi se svako drugi predao.Izdrzala sam i noci bez sna i dane kad sam plakala kao kisa  i kada sam mislila da moje suze nikad nece presusiti.

Moje srce je prezivelo i ono sto je moguce i ono sto nije moguce a jedino tebe nije i ne moze jer si ti njegov najveci bol godinama unazad.Godinama unazad ja cekam da se desi cudo pa da mogu da kazem da mi vise nije stalo i da sam te zaboravila ali ne…U srcu si jos i jos bolis kao prvog dana,ako ne i vise a ja sam i dalje naivna i luda za tobom iako znam da ne vredi,iako znam da nema svrhe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2