Mogu da prastam kao NAJVECA  BUDALA  na svetu,ali kada  budali pukne film za  nju je sve GOTOVO,za   nju si ispricana prica,za  nju si samo kraj…

Mogu da prastam kao NAJVECA BUDALA na svetu,ali kada budali pukne film za nju je sve GOTOVO,za nju si ispricana prica,za nju si samo kraj…

21. April 2018 Aus Von Luca

Ja imam srce koje niko nema.Ja imam srce koje moze da voli kao retko koje srce na svetu.

Ja sam ona jedna zena u milion koja voli jace od zivota i koja je spremna svoj zivot da ti da.Ja imam srce koje niko nema i izabralo je da voli tebe iako znam da toga nisi vredan i da toga  nikad neces  biti ali  kad volis onda si slep…Kad volis onda si budala i naivan si i iako sve vidis pravis se da ne vidis nista,skines naocare i ides kroz zivot kao da imas povez na ocima.

Ja to radim i znam da sam glupa ali ja to radim kada volim jer mislim da svako ima pravo na to da gresi i da kad volis i ako volis onda moras i da prastas.

Ja to radim i kajem se,ali i meni moze doci do   pucanja filma a ti si blizu toga i  malo mi fali da uzmem crvenu olovku i da te precrtam i da te zaboravim i da zaboravim da sam te ikada volela,da si ikada bio moj.

JA CU  biti  budala ali kada ovoj budali pukne film ti si za nju proslost i ti si za  nju ispricana prica,zatvorena knjiga i samo proslost koje ne zeli da se seca.

Ti si blizu toga i nije vazno nista drugo osim toga da ja necu da dozvolim da mi zivot prodje  u cekanju tebe i u cekanju ljubavi koju nikad necu imati.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Seiten: 1 2