Mislis da sam nedokuciva,hladna,bezobzirna,ali nisam…Samo sam ISKRENA, i postala sam RAVNODUSNA  i sad NICIJA…

Mislis da sam nedokuciva,hladna,bezobzirna,ali nisam…Samo sam ISKRENA, i postala sam RAVNODUSNA i sad NICIJA…

28. Februar 2018 Aus Von Luca

Umorio me je zivot.Umorilo me je sve ovo.I dodje mi da sad sedim i placem na sav glas,i da ni za sta ne marim…Umorio me je zivot i ljudi oko mene i po prvi mi put deluje da necu imati snage za novi dan,da ce me slomiti sve ovo,da cu se raspasti.

Postala sam  hladna kao led,kazu mi.Postala sam nedokuciva,bezobzirna,sebicna i zla,mislis.

Nisam.Ja sam samo umorna od zivota koji je sve,samo zivot nije.Volela  bih da sve promenim.

Da mi ista u zivotu krene onako kako zelim,a ne da se osecam kao da sam prokleta,kao da sam vecito osudjena na tugu,cemer i jad.

Volela  bih da mogu da iscupam ovo srce i da ga bacim  zivotinjama gladnim,tako me nikada vise bar ne bi zabolelo.Onda ne bih imala cime da volm ali ne bih mogla ni da patim.Zabijena sam u svoja cetiri zida   i svo ovo vreme glumim da sam hrabra  i snazna,a niko i ne zna koliko mi je dusa prazna i koliko mi je tesko,koliko sam slomljena,tuzna i izdana.Osecam kao da mi je ceo svet okrenuo  ledja i kao da zapravo i nemam nikog u koga mogu da se pouzdam,kao da su mi svi koje sam volela zabili noz u ledja.

Umorna sam vise od borbe da bude bolje jer  stalno upadam u probleme  i nigde ne vidim ni spasa ni resenja,samo zlo…. Umorna sam od suza i zato  i glumim da sam bezdusno djubre samo kako ne bih morala ikome da pokazem koliko sam u dubini duse tuzna slomljena i nesrecna…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2